روز گذشته محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با رسانه ها با انتقاد از دایره بسته اصولگرایان برای تشکیل کمیته وحدت اصولگرایان تاکید کرده بود که متأسفانه عده‌ای با تنگ‌نظری، مانع از پیوستن همه گروه‌های اصولگرا به یکدیگر می‌شوند. هنوز گروه‌هایی از اصولگرایان هستند که باید به مجموعه (7+8) بپیوندند. مجلس آینده باید مجلس کارآمدی باشد و فرصتی فراهم کند تا وحدت را بیشتر کنیم و بتوانیم در برابر فشارهای بین‌المللی ایستادگی بیشتری کنیم‌. نباید وحدت را برای قدرت بخواهیم، بلکه وحدت باید برای ایستادگی و پیشرفت باشد.

در روزهای اخیر رایزنی های مختلفی از سوی جریان های مختلف اصولگرایی برای تکمیل و در نتیجه تشکیل کمیته وحدت اصولگرایان که تا همین لحظه هم بالاخره مشخص نشده است قرار است متشکل از چند نفر باشد انجام شده است که هرکس از زاویه خودش نگاهی به این موضوع دارد . اما نکته ای که در این میان مهم به نظر می رسد این است که از این چرا کمیته ای که باید نمادی از وحدت موثر اصولگرایان باشد اکنون به محلی برای سهم خواهی های انتخاباتی تبدیل شده است و هر کس سعی می کند با انتصاب نماینده ای از جانب خود در این کمیته به نوعی سعی کند سهم خود را از نفرات لیست اصولگرایان به خصوص در شهر تهران حفظ کند .

در سال های اخیر که اصولگرایان با وحدت رویه و اتخاذ مواضع معتدل توانسته اند در انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و شورای شهر با اعتماد مردمی روبرو شوند بزرگترین بحثی که توانسته به آن ها کمک کند، متحد و یکپارچه شدن بوده است . موضوعی که اوج آن در انتخابات مجلس هشتم شورای اسلامی و با راه یابی اکثریت مطلق نامزد های جبهه متحد اصولگرایان به صحن بهارستان خودنمایی کرد . از سال گذشته که زمزمه های آغاز فعالیت های انتخاباتی در میان جریان ها و چهره های سیاسی آغاز شد بحث ایجاد کمیته ای متشکل از چهره های باسابقه جریان اصولگرا در جلسه ای با حضور سیاسیون مطرح در حضور رئیس جمهور طرح شد که پس از بحث و بررسی های زیاد و گسترده نهایتا آقایان عسگراولادی و حداد عادل و ولایتی به عنوان بزرگان این جریان برای تشکیل کمیته وحدت انتخاب شدند .

این انتخاب به دلیل پرهیز از سیاسی کاری و سهم خواهی از هر جهت مناسب بود چرا که سبقه سیاسی این افراد به خوبی برای همه سیاسیون و مردم روشن بود و از طرفی افرادی مورد قبول برای همه جریان ها و چهره ها بودند و از طرف دیگر هم می توانستند با یک نگاه وسیع کار وحدت اصولگرایان را به پیش ببرند. اما پس از گذشت مدتی، کم کم زمزمه های افزایش نفرات این کمیته مطرح شد و هر کس به نحوی سعی کرد فرد مورد نظر خود را در این کمیته مستقر کند . در ابتدا جامعه روحانیت مبارز و حوزه علمیه قم نفرات خود را به این کمیته معرفی و سپس جبهه پیروان خط امام و رهبری و جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی و جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی نیز نفرات خود را به این کمیته روانه این کمیته کردند . پس از حضور این نمایندگان که از چهره های مطرح اصولگرا نیز هستند افراد دیگری نیز برای جا نماندن از قافله بدون هیچ دلیل و توجیهی به معرفی نماینده به کمیته وحدت اقدام کردند . محمد باقر قالیباف و علی لاریجانی به عنوان شهردار تهران و رئیس مجلس از این دست افراد بودند که نماینده خود را به این کمیته معرفی کردند .

حال معلوم نیست که قرار است کمیته وحدت اصولگرایان به گروه (6+5) و یا (8+7) تبدیل شوند اما به خوبی روشن است که این سهم خواهی ها تنها به محدود کردن دایره اصولگرایان می انجامد . اگر لزوم وجود نماینده ای از طرف شهردار تهران احساس می شود چگونه است که فردی با سابقه سیاسی محسن رضایی که بارها دین خود را به جریان اصولگرایی ثابت کرده است و به خصوص در انتخابات مجلس 78 زیر بار همراهی با اصلاح طلبان نرفته است نباید نماینده ای در این کمیته داشته باشد؟ مهم ترین موضوعی که الان برای جریان اصولگرایی این نیست که فلان آقا و یا بهمان جریان بتوانند فردی را در کمیته داشته باشند که بتواند سهم بیشتری را برای جریان مطبوع خود اخذ نماید بلکه اکنون مهم ترین بحث این است که گفتمان ناب اصولگرایی با محوریت ولایت از بین نرود و مجلس نهم به مجلسی کارآمد با حضور نیروهای وفادار به انقلاب و مومن و کتعهد تبدیل شود .

مجلس جدید نیازمند افراد جوان و جدیدی از جریان اصولگرایی است که با همتی مضاعف قدم در راه پیشبرد اهداف اصولگرایان که همانا مترقی کردن اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی است بگذارند و منویات مقام معظم رهبری را اجرا کنند . به همین دلیل الان باید از کوچک کردن دایره اصولگرایی به چند جریان و چند نفر پرهیز و کنیم و به همه اصولگرایان واقعی و انقلابی فرصت حضور در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را بدهیم تا بتوانیم دوباره شاهد اقبال مردمی به سمت جریان اصولگرا باشیم.